Bors de linte cu carnati

Printeaza

Bors de linte cu carnati din: linte, carnati, ceapa, morcov, gulie, cartofi, boia, ulei, sare.

Ingrediente:Bors de linte cu carnati

  • 250 g linte
  • 2 cârnaţi afumaţi
  • o ceapă
  • un morcov
  • o gulie
  • 2 cartofi
  • o linguriţă boia
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul în oala de fiert şi se rumenesc cârnaţii tăiaţi felioare. Se scot cârnaţii şi se pun ceapa şi morcovul tocate mărunt, la călit. Se presară cu sare şi apoi se adaugă boiaua.

Se adaugă lintea şi gulia, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 20 de minute. Se pun cartofii şi cârnaţii şi se mai lasă 20 de minute la fiert. Se potriveşte gustul de sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.