Bors de Peste Afumat – un preparat traditional romanesc, plin de arome intense si beneficii pentru sanatate. Descopera cum poti prepara un bors de peste afumat delicios si hranitor, perfect pentru orice ocazie. Ingrediente: 500 g peste afumat (crap, macrou, somon): Pestele afumat adauga o aroma intensa si un gust distinctiv borsului. 2 morcovi: […]
Pulpe de pui cu orez si sofran
PrinteazaPulpe de pui cu orez si sofran din: pulpe de pui, orez, dovlecel, morcov, rosii, usturoi, sofran, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui dezosate
- 250 g orez cu bob lung
- un dovlecel
- un morcov
- 2 roşii
- 2 căţei usturoi
- un pic de şofran
- o lingură ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pulpe de pui cu orez si sofran: In ulei se pune carnea porţionată să se rumenească.
Se scoate după ce şi-a schimbat culoarea şi se adaugă morcovul ras. Se căleşte, apoi se pun şofranul, sare şi piper.
Intr-un vas de cuptor se pun orezul, puiul, morcovul cu şofranul, roşiile fără miez, tăiate cubuleţe, usturoiul feliat, dovlecelul cuburi. Se acoperă cu apă şi se lasă la cuptor pentru 30 de minute.
Pofta buna!
Ceaiul Lapsang Souchong: Ceaiul Lapsang Souchong, cunoscut pentru aroma sa afumată distinctă, este un ceai negru deosebit originar din China. Acest ceai unic a captivat iubitorii de ceai din întreaga lume datorită metodei sale speciale de procesare și a gustului său inconfundabil. Istoria Ceaiului Lapsang Souchong Ceaiul Lapsang Souchong își are originea în provincia Fujian […]