Ficat aromat la gratar

Printeaza

Ficat la gratar din: ficat, ulei, mustar, sare, piper, spanac.

Ingrediente:Ficat la gratar

  • 1 kg ficat
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 lingură cu muştar
  • sare
  • piper măcinat
  • spanac

 

Mod de preparare:

Tăiaţi ficatul felii groase, ungeţi cu ulei, apoi cu muştar şi le lăsaţi deoparte 10 minute. Puneţi pe grătar feliile de ficat, întoârceţi-le des, puneti sare şi piper.

Serviti cu salata de spanac.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.