Chiftelute vegetariene cu sos

Printeaza

Chiftelute vegetariene cu sos din: falafel, sos tomat, cornuri, busuioc, zeama de lamaie, ulei de masline, zahar tos, cimbru si ceapa rosie.

Ingrediente:Chiftelute vegetariene cu sos

  • 300 g falafel, decongelate
  • 350 g sos tomat picant pentru paste
  • 4 cornuri
  • busuioc pentru ornat
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita zahar tos
  • 1 lingurita cimbru, tocat
  • 1 ceapa rosie, tocata marunt

 

Mod de preparare:

Combină falafelul cu zeama de lămâie,1 lingură ulei de măsline, zahărul tos si verdeaţa Lasă sa stea 10 min pentru a se îmbiba cu sucurile şi apoi înfige pe ţepuşe.

Intr-un vas încinge uleiul rămas şi prăjeşte ceapa 10 minute, până când se rumeneşte.

Adaugă sosul şi fierbe înăbuşit 5 minute. Incinge grătarul şi frige chiftelele 10 minute, întorcând din când în când, până când se rumenesc.

Taie cornurile pe jumătate, adaugă o lingură de sos cu ceapă, pune deasupra falafel după ce le scoţi de pe ţepuşe, ornează cu busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.