Vinete coapte cu usturoi

Printeaza

Vinete coapte cu usturoi din: vinete, rosii, usturoi, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Vinete coapte cu usturoi

  • 2 vinete
  • 2 roşii
  • 1 căţel de usturoi
  • 4 fire cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte cuptorul la 150°C.

Se spală vinetele şi se taie în două pe lung. Roşiile se taie felii subţiri. Se curăţă şi se pisează usturoiul. Se spală firele de cimbru, se tamponează cu prosop de hârtie şi se rup frunzuliţele.

Se pisează în mojar usturoiul cu sare, piper, cimbru şi ulei de măsline. Se aşază rondelele de roşii peste vinete; se aşază în tava cuptorului tapetată cu hârtie de copt. Se stropesc cu ulei aromat.

Se dau vinetele la cuptor timp de 40 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.