Frigarui de creveti cu orez

Printeaza

Frigarui de creveti cu orez din: coaja de limeta, ulei de masline, suc de lamaie, coriandru, usturoi, sare, piper, creveti, orez.

Ingrediente: Frigarui de creveti cu orez

  • coaja de la 1 limeta
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 2-3 linguri suc de lămâie
  • 1 lingura coriandru proaspat tocat
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • ¾ linguriță de sare
  • ¼ linguriță de piper negru proaspăt măcinat
  • 30 creveți, decorticati
  • orez, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Se înmoaie 8 frigarui în apă timp de cel puțin 30 de minute.

Într-un vas puțin adânc se combină coaja de limeta, ulei de măsline, suc de lămâie, coriandru tocat si usturoi, sare și piper negru. Amestecati bine.

Adaugati creveții si se lasa la marinat 10 minute.

Se incalzeste gratarul la foc mediu-mare. Infigeti crevetii pe frigarui si ungeti cu sos. Asezati pe gratar si gatiti aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte.

Serviti cu orez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.