Bibilica cu castane si legume

Printeaza

Bibilica cu castane si legume din: bibilica, ceapa, castane, mazare, morcovi, unt, zahar, marar, faina, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Bibilica cu castane si legume

  • 1 bibilică
  • o ceapă
  • sare
  • piper
  • 500 g castane
  • 300 g mazăre
  • 300 g morcovi
  • 180 g unt
  • 1 linguriţă cu zahăr
  • mărar verde
  • 1/2 lingură cu făină
  • cimbru

Mod de preparare:

Curăţaţi, spălaţi foarte bine bibilica, tamponaţi-o cu un şervet curat, după care o frigeţi înăbuşit la cuptor. în aceeaşi tavă puneţi şi câteva cuburi mici de unt, sare, piper, cimbru şi supă.

Când friptura este frumos rumenită pe toate feţele, scoateţi-o pe un platou şi în tavă pregătiţi sosul. Dezlegaţi 1 lingură de făină cu apă sau supă, combinaţi-o apoi cu 2 linguri de sos brun, după care strecuraţi sosul.

Tăiaţi friptura în bucăţi, garnisiţi cu castanele glasate cu sos de friptură, mazărea şi morcovii fierţi şi sotaţi în unt.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.