Cotlete de miel cu rozmarin la gratar din: cotlete de miel cu os, lamaie, ulei de masline, rozmarin, usturoi, portocale, sparanghel. Ingrediente: 6 cotlete de miel cu os 1lămâie 4 linguri ulei de măsline 3 fire rozmarin 3 căței de usturoi 2 portocale 1 kg sparanghel verde sos remoulade Mod de preparare: Se prepară […]
Cotlete de miel glazurate cu rozmarin
PrinteazaCotlete de miel glazurate cu rozmarin din: cotlete de miel, rozmarin, marinada.
Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc.
De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, care furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari organismului uman.
- 2 cotlete de miel cu os de circa 200 g fiecare
- 4 linguri marinadă pentru glazură
- 2 linguri rozmarin, proaspăt, tocat
Mod de preparare:
Aşază carnea în tava de friptură şi unge cu marinaîa, presară rozmarinul şi lasă să stea la marinat minim 30 minute.
Incinge cuptorul la semnul 5/190° C. Rumeneşte carnea 40 minute.
Lasă să stea deoparte 10 minute, înainte de a servi.
Pofta buna!
poate iti place si:
Cotlete de miel la gratar cu sparanghel
Cotlete de miel la gratar cu sparanghel din: cotlete de miel cu os, lamaie, ulei de masline, rozmarin, usturoi, portocale, sparanghel. Ingrediente: 4 cotlete de miel cu os 1 lămâie 4 linguri ulei de măsline 3 fire rozmarin 3 căței de usturoi 2 portocale 1 kg sparanghel verde Mod de preparare: Se prepară marinata pentru […]
Cotlete de miel condimentate cu sos de soia
Cotlete de miel condimentate cu sos de soia din: zahar brun, usturoi, coriandru, cinci condimente chinezesti, piper cayenne, sos de soia, cotlete de miel. Ingrediente: 1 cana de zahar brun 1/4 ceasca usturoi, tocat 1/4 ceasca coriandru, tocat 1/2 lingurita praf cinci condimente chinezesti 1/4 lingurita piper cayenne 1/4 ceasca sos de soia 4 cotlete […]
Cotlete de miel marinate
Cotlete de miel marinate din: cotlete de miel, marinada, rozmarin. Ingrediente: 2 cotlete de miel 4 linguri marinată pentru glazură 2 linguri rozmarin, proaspăt, tocat Mod de preparare: Aşază carnea în tava de friptură şi unge cu marinaîa, presară rozmarinul şi lasă să stea la marinat minim 30 minute. Incinge cuptorul la semnul 5/190° […]
Pofta buna!