Mousse de ciocolata cu nuci

Printeaza

Mousse de ciocolata cu nuci din: ciocolata nagra, cacao, apa, zahar, nuci, tofu.

Ingrediente: Mousse de ciocolata cu nuci

  • 80-100 g ciocolata neagra
  • 3-4 linguri cacao
  • 75 ml apa fierbinte
  • zahăr
  • nuci prăjite tocate, pentru garnitura
  • 300 g tofu

 

Mod de preparare:

Omogenizati bine tofu la blender. Pastrati deoparte.

Topiti ciocolata neagra si se amesteca 25 ml apa fierbinte, pastrati deoparte. Se transferă pudra de cacao intr-un bol si se adauga restul de apa.

Se incorporeaza amestecul de cacao și ciocolata topita. Apoi incorporati amestecul de tofu și se omogenizeaza. Adaugati zahar. Transferati in boluri si dati la frigider aproximativ 3 ore.

Garnisiti cu nuci și serviti rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.