Pizza rulata

Printeaza

Pizza rulata din: faina, drojdie, sare, ulei, sos de rosii, salam, mozzarella, masline.

Ingrediente:Pizza rulata

Pentru aluat:

  • 300 g făină
  • 1/2 linguriţă sare
  • 3 linguri ulei
  • 200 ml apă
  • 1/2 plic drojdie

Pentru umplutură:

  • 3 linguri sos de roşii
  • 150 g salam
  • 150 g mozzarella
  • 100 g măsline feliate
  • o lingură ulei

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se amestecă ingredientele, se frământă puţin, apoi se lasă la crescut 30 de minute.

Aluatul se întinde binejcu sucitorul pe masa de lucru presărată cu un pic de făină. Partea care va fi la interior se unge cu sucul de roşii. Se aşază salamul şi brânza rasă, apoi măslinele.

Se rulează, se stropeşte cu ulei, se mai pun câteva deasupra, apoi se transferă în tava de copt.

Se lasă la copt 25 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.