Salata aromata de fasole pastai

Printeaza

Salata aromata de fasole pastai din: fasole pastai, usturoi, suc de lamaie, ulei, sare.

Ingrediente:Salata aromata de fasole pastai

  • un borcan mare fasole păstăi conservata
  • 3 catei usturoi
  • sucul unei lămâi
  • 3-4 linguri ulei
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Fasolea se scoate într-o strecurătoare, se trece sub un jet de apă rece şi se lasă la scurs. Se curăţă usturoiul şi se feliază. Se amestecă, într-un borcan cu filet, sucul de lămâie şi uleiul, până devin o emulsie.

Fasolea se pune în castron, se adaugă usturoiul, emulsia de ulei, un praf de sare şi se amestecă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.