Fasole cu sos picant

Printeaza

Fasole cu sos picant din: fasole, ceapa, suc de rosii, ulei, dafin, sare, ardei.

Ingrediente:

  • o conservă mare fasole gata fiartăFasole cu sos picant
  • o ceapă
  • 500 ml suc de rosiî
  • o foaie dafin
  • 2 linguri ulei
  • un praf sare
  • un ardei roşu iute

 

Mod de preparare:

Ceapa curăţată şi tăiată mărunt se pune la călit în ulei. Se presară cu sare si, după ce s-a înmuiat, se toarnă sucul de roşii. Se lasă la fiert 25 de minute şi apoi se pune fasolea trecută sub un jet de apă rece.

Se adaugă ardeiul roşu iute tăiat mărunt, foaia de dafin şi se mai lasă pe foc 5 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.