Rulada cu spanac si feta

Printeaza

Rulada cu spanac si feta din: spanac, oua, smantana, faina, praf de copt, branza feta.

Ingrediente:Rulada cu spanac si feta

  • 300 g spanac
  • 3 ouă
  • 75 g smântână
  • 75 g făină
  • o linguriţă praf de copt
  • un praf nucşoară
  • un praf sare
  • 300 g brânză feta
  • 2-3 linguri smântână

 

Mod de preparare:

Spanacul se dă într-un clocot apoi se scurge foarte bine şi se toacă. Se amestecă gălbenuşurile, spanacul şi smântână şi se mixează. Se pun sarea şi făina amestecată cu praful de copt, nucşoara rasă, se amestecă, apoi se adaugă albuşurile bătute spumă.

Se toarnă aluatul într-o tavă unsă şi acoperită cu hârtie, se coace 15 minute şi apoi se lasă la răcit. Brânza se mixează cu smântână, se umple aluatul, se rulează şi se lasă la rece pentru o oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.