Rulada cu spanac si feta
PrinteazaRulada cu spanac si feta din: spanac, oua, smantana, faina, praf de copt, branza feta.
- 300 g spanac
- 3 ouă
- 75 g smântână
- 75 g făină
- o linguriţă praf de copt
- un praf nucşoară
- un praf sare
- 300 g brânză feta
- 2-3 linguri smântână
Mod de preparare:
Spanacul se dă într-un clocot apoi se scurge foarte bine şi se toacă. Se amestecă gălbenuşurile, spanacul şi smântână şi se mixează. Se pun sarea şi făina amestecată cu praful de copt, nucşoara rasă, se amestecă, apoi se adaugă albuşurile bătute spumă.
Se toarnă aluatul într-o tavă unsă şi acoperită cu hârtie, se coace 15 minute şi apoi se lasă la răcit. Brânza se mixează cu smântână, se umple aluatul, se rulează şi se lasă la rece pentru o oră.
Pofta buna!