Serbet de capsuni din: capsuni, lapte, suc de lamaie, zahar. Ingrediente: 2 căni capsuni, cuburi 2 cani de lapte 2 lingurite de suc de lămâie ½ ceașca zahăr Mod de preparare: Adaugati căpșunile într-un blender si omogenizati. Daca vreti, puteti strecura. Se amestecă laptele, sucul de lămâie și zahărul. Refrigerați cel puțin […]
Serbet de trandafiri din: flori de trandafir, zahar, sare de lamaie, lamaie. Ingrediente: 250 g flori de trandafiri 1 kg zahăr 1 vârf de cuţit sare de lămâie 1/2 lămâie Mod de preparare: Se aleg trandafiri speciali pentru dulceaţă, se smulg petalele, se taie partea albă de la bază cu o foarfecă foarte curată. […]
Jeleu si serbet de capsuni din: zahar, capsuni, suc de lamaie, flori de soc, gelatina. Ingrediente: Pentru serbet: 100 g zahăr pudră 500 g căpşune, curăţate 1 lingură cu suc de lămâie Pentru jeleu: 900 g căpşune, curăţate 5 linguri cu petale de flori de soc 1 linguriţă cu suc de lămâie 6 foi de […]
Serbet de mango cu gheata din: mango, limeta, gheata. Ingrediente: 2 mango 1/2 limeta, stoarsa 2 cupe de gheață Mod de preparare: Curatati si maruntiti mango. Se transferă la blender împreună cu suc de lămâie. Procesari pana se omogenizeaza. Adaugati gheata si omogenizati din nou. Transferati in pahare si serviti imediat. Serbet de mango cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.