Vita cu morcovi si cartofi

Printeaza

Vita cu morcovi si cartofi din: carne de vita, morcovi, ceapa, cartofi, boia, bulion, ulei.

Ingrediente:Vita cu morcovi si cartofi

  • un kg carne de vită
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 4 cartofi
  • o linguriţă boia amestecată iute şi dulce
  • 3-4 linguri bulion
  • 2 linguri ulei
  • 2 foi dafin
  • sare
  • piper
  • 2-3 fire ceapă verde

 

Mod de preparare:

In oala de fiert sub presiune se toarnă uleiul şi se căleşte carnea porţionată. Când şi-a schimbat culoarea complet, se adaugă legumele tăiate.

Se presară cu boia, sare şi piper, se acoperă cu bulionul desfăcut în atâta apă cât să acopere ingredientele. Se pun foile de dafin, se montează capacul şi se lasă 30 de minute din momentul în care fluieră oala.

Se serveşte cu ceapă verde deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.