Pasta de sfecla cu seminte de floarea-soarelui

Printeaza

Pasta de sfecla cu seminte de floarea-soarelui din: sfecla, morcov, ardei, dovlecel, ulei, otet, seminte, nuci, sare, piper.

Ingrediente:Pasta de sfecla cu seminte de floarea-soarelui

  • 2 sfecle
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 dovlecel
  • pătrunjel
  • ulei de măsline
  • oţet balsamic
  • seminţe de floarea-soarelui
  • 3 căţei usturoi
  • 1 lingură nuci
  • cimbru
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Se decojesc toate legumele, se taie cubuleţe şi se lasă într-un castron. Din 6 linguri ulei de măsline, 3 de oţet balsamic, 1 linguriţă de cimbru uscat, usturoiul zdrobit, sare, piper se face o vinegretă, care se amestecă cu legumele.

Intr-o tavă se pun legumele şi se coc la foc mare, maximum 30 de minute.

Se adaugă, racite, în blender, cu seminţe, nuci şi pătrunjel şi se mixează.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.