Bruschete cu ciuperci si nucsoara

Printeaza

Bruschete cu ciuperci si nucsoara din: ciuperci, unt, ulei de masline, nucsoara, lamaie, verdeata.

Ingrediente:

  • 700 g ciuperci
  • 50 ml apă
  • 50 g unt
  • 50 g ulei de măsline
  • 1 usturoi mare
  • 3 g nucşoară
  • 1 lămâie
  • 100 g verdeaţă
  • 1 ba­ghetă

 

Mod de preparare:

Bruschete cu ciuperci si nucsoara: Bagheta se feliază şi se prăjeşte.

Ciu­percile se curăţă, se spală şi se taie lamele. Ver­deaţa se curăţă, se spală bine şi se toacă mă­runt. Lămâia se spală şi se stoarce.

Usturoiul se curăţă, se spală şi se toacă mărunt. Ciupercile tăiate lamele se pun într-o tigaie împreună cu untul, uleiul, usturoiul şi nucşoara.

Se ţin pe foc 5 minute, timp în care se amestecă încontinuu. Se adaugă apa şi se mai lasă pe foc încă 5 minu­te până aceasta s-a evaporat.

La final se ames­tecă bine, se adaugă sucul de lămâie si cand se mai raceste se intinde compozitia pe paine.

 

Poftă bună!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.