Pulpa de miel impanata cu bacon la cuptor

Printeaza

 

O reteta gustoasa de pulpa de miel impanata cu bacon, condimente, usturoi, ulei, vin alb,Pulpa de miel impanata cu bacon la cuptor foaie de dafin si piper boabe.

Ingrediente :

  • 1 pulpă de miel
  • 100 g bacon feliat subţire
  • condimente pen­tru care miel
  • 2-3 căţei de usturoi
  • ulei pentru tavă
  • un pahar vin alb
  • 1 foaie dafin
  • câteva boabe piper

 

Mod de preparare:

Cureţi pulpa de pieliţe şi, cu un cuţit, faci nişte buzunare în care intro­duci feliile de bacon. O condimentezi şi o pui într-o tavă în care adaugi 50 ml ulei şi un pahar cu apă, piperul şi foaia de dafin.

Dai la cuptor şi pe durata coacerii ai grijă să stropeşti carnea cu sosul din tavă. Când e aproape gata, peste carne pui usturoiul pisat şi vinul şi mai laşi până prinde o crus­tă frumoasă, aurie. O aduci la masă alături de salată verde.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.