Carne de vita cu ciuperci la tigaie

Printeaza

Carne de vita cu ciuperci la tigaie din: carne de vita, ceapa, ciuperci, vin, ulei, ardei, sare, piper.

Ingrediente:Carne de vita cu ciuperci la tigaie

  • 500 g carne vită
  • 2 cepe
  • 500 g ciuperci
  • 500 ml vin alb sec
  • 3-4 linguri ulei
  • o foaie dafin
  • un ardei iute
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se căleşte ceapa tocată în tigaia cu ulei, apoi se adaugă ciupercile curăţate şi tăiate, după gust. Se lasă până când îşi evaporă apa ciupercile, apoi se adaugă carnea tăiată cuburi şi se mai pune puţin ulei pentru prăjit.

Se toarnă vinul, se completează cu apă cât să acopere ingredientele, se pun foaia de dafin şi ardeiul iute şi se potriveşte de sare şi piper.

Se acoperă cu capac şi se lasă să se înăbuşe 10 minute, apoi se ia capacul şi se lasă la prăjit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.