Drob de miel cu ficat de pasare

Printeaza

 

O reteta de drob de miel cu rinichi de miel, ficatei de pasare, ceapa verde, oua, smantana Drob de miel cu ficat de pasaresi sare.

Ingrediente:

  • organe de miel (rinichi, plămâni etc.)
  • 10-15 ficăţei de pasăre
  • 2-3 legături de ceapă verde
  • 3 ouă
  • 2 linguri smântână
  • sare
  • piper
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Speli măruntaiele le cureţi şi le pui la fiert. Separat, fierbi şi ficăţeii. Le dai pe toate prin maşina de tocat şi pasta obţinută o amesteci cu ceapa verde tăiată mărunt, verdeaţa, ouăle, smântână după gust.

Pui compoziţia într-un vas uns şi tapetat cu pesmet şi bagi la cuptor pentru 30-40 minute, îl laşi să se răcească în tavă şi apoi îl tai.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.