Burgeri de vita cu cheddar
PrinteazaBurgeri de vita cu cheddar din: vita, chifle, unt, ulei, sare, piper, branza cheddar, rosii, ceapa, salata verde, ketchup, mustar, sos, muraturi.
- 1 kg carne tocata de vita
- 4-6 chifle
- unt sau ulei
- sare si piper
- 4-6 felii branza cheddar
Ingrediente topping-uri:
- felii de roșii
- ceapa feliata
- salata verde
- ketchup
- muștar
- sos, dupa gust
- muraturi
Mod de preparare:
Împărțiți carnea de vită 4-6 parti de aceeași mărime. Forma burgeri. Încălziți tigaia, adaugati unt sau ulei. Taiati chiflele pe jumatate si rumeniti. Transferati pe o farfurie.
Puneti burgerii si gatiti cate 3-5 minute pe fiecare parte. Presarati cu sare si piper pe ambele parti in timpul rumenirii. Dupa ce ati rumenit pe ambele parti asezati branza si mai gatiti, acoperit 2 minute, sa se topeasca si branza.
Transferati burgerii pe cate o jumatate de chifla, adaugati topping-uri, dupa preferinta, adaugati cealalta jumatate de chifla si serviti calzi.
Pofta buna!