Rulouri de vita cu sos de branza
PrinteazaRulouri de vita cu sos de branza din: ardei iute, branza de vaci, tequila, ulei, ceapa, usturoi, oregano, sare, piper, branza cheddar, friptura de vita.
- 4 ardei iuti
- 115 g brânză proaspata de vaci
- 2 linguri tequila
- 2 linguri ulei
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1/2 linguriță oregano uscat
- 1/2 linguriță de sare
- 1 linguriță de piper negru
- 175 g branza cheddar rasa
- 4 fripturi de vita
Mod de preparare:
Intr-o tigaie rumeniti ardeiul iute, apoi transferati intr-o punga timp de 20 de minute. Intre timp, adaugati brânză moale într-o tigaie mică si se amestecă la foc foarte mic până când se topeste.
Se curata ardeiul de coaja si de seminte si se adauga peste branza, impreuna cu tequila și se amestecă pana obtineti un sos neted, la foc mic.
Se încălzește ulei într-o tigaie si gatiti ceapa, usturoiul si oregano pentru aproximativ 5 minute la foc moderat, amestecand frecvent. Se condimentează cu sare și piper.
Scoateți de pe foc și se adaugă brânza cheddar rasă. Se amesteca bine, astfel încât sa se topeasca.
Se incalzeste gratarul. Pe fiecare bucata de carne se adauga amestc de branza cheddar. Rulati si adaugati pe gratar. Rumeniti timp de 3-5 minute pe fiecare parte.
Se servesc rulourile cu legume și sos picant de branza.
Pofta buna!