Friptura de porc cu sote de ceapa

Printeaza

Friptura de porc cu sote de ceapa din: ulei de masline, rozmarin, mustar, praf de usturoi, sare, piper, friptura de porc, ceapa rosie.

Ingrediente:Friptura de porc cu sote de ceapa

  • 2 linguri de ulei de masline plus 1 lingurita
  • 4 lingurite rozmarin proaspat, tocat
  • 1 lingurita mustar
  • ½ lingurita praf de usturoi
  • 2 lingurite de sare
  • 1 lingurita de piper
  • 2 fripturi de porc
  • 1 ceapa rosie taiata felii groase

 

Mod de preparare:

Spalati bine carnea si uscati cu un prosop de hartie, incingeti bine gratarul.

Intr-un castron mic combinati 2 linguri ulei de masline, rozmarin, mustar, praf de usturoi, sare si piper pentru a face o pasta. Frecati fripturile cu pasta pe ambele parti.

Puneti fripturile pe gratar si gatiti cate 2-4 minute pe fiecare parte. Transferati pe un platou si lasati sa se odihneasca cel puțin 10 minute, apoi taiati fasii subtiri. Periati partea de sus a ceapei cu restul de ulei de masline.

Puneti in tigaie, adaugati carnea si gatiti aproximativ 4-6 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.