Oua ochiuri in parjoale din: carne, paine, usturoi, ou, maghiran, patrunjel, sare, ulei. Ingrediente: 500 g carne tocată 2 felii pâine înmuiată în lapte gălbenuş crud 5-6 căţei de usturoi sare pătrunjel 1 vârf cuţit de maghiran pesmet 50 ml ulei 50 g unt sau margarină 6 ouă piper Mod de preparare: Pune într-un […]
Parjoale in sos de rosii
PrinteazaParjoale in sos de rosii din: carne de pasare, suc de rosii, ceapa, paine, usturoi, faina, sare, piper.
- 500 g carne tocată de pasăre
- 400 ml suc de roşii
- 1 ceapă mică
- 100 g miez de pâine albă
- 2 căţei de usturoi
- 1 lingură făină
- 1 ou
- sare
- piper
- pătrunjel
- ulei
Mod de preparare:
Toacă fin ceapa şi înăbuş-o. Adaugă sosul de roşii, sarea şi piperul. Fierbe la foc mic până scade, lasă deoparte până pregăteşti pârjoalele.
Trece carnea prin maşina detocaţ dacă nu e foarte fină. înmoaie pâinea.
In apă rece, trecea prin maşina de tocat. Adaugă usturoiul ras, oul, sare şi piper. Frământă bine până obţii o pastă omogenă.
Formează cu mâna umedă pârjoale pe care le tăvăleşti prin făină.
Rumeneşte-le uniform sau coace-le, apoi aşază-le in cratita cu sos. Dă-le la cuptor 10 minute.
Presară deasupra frunze de pătrunjel.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Parjoale de pui gratinate
Parjoale de pui gratinate din: carne de pui, ceapa, paine, usturoi, oua, ulei, iaurt, faina, rosii, branza, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: Pentru pârjoale: 500 g carne de pui tocată 1 ceapă 2 felii pâine 2-3 căţei usturoi 1 ou 5 linguri apă sare piper 1 lingură ulei Pentru sos: 400 g iaurt 2 roşii 1 […]
Pofta buna!