Parjoale in sos de rosii

Printeaza

Parjoale in sos de rosii din:  carne de pasare, suc de rosii, ceapa, paine, usturoi, faina, sare, piper.

Ingrediente:Parjoale in sos de rosii

  • 500 g carne tocată de pasăre
  • 400 ml suc de roşii
  • 1 ceapă mică
  • 100 g miez de pâine albă
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 lingură făină
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • ulei

 

Mod de preparare:

Toacă fin ceapa şi înăbuş-o. Adaugă sosul de roşii, sarea şi piperul. Fierbe la foc mic până scade, lasă deoparte până pregăteşti pârjoalele.

Trece carnea prin maşina detocaţ dacă nu e foarte fină. înmoaie pâinea.

In apă rece, trecea prin maşina de tocat. Adaugă usturoiul ras, oul, sare şi piper. Frământă bine până obţii o pastă omogenă.

Formează cu mâna umedă pârjoale pe care le tăvăleşti prin făină.

Rumeneşte-le uniform sau coace-le, apoi aşază-le in cratita cu sos. Dă-le la cuptor 10 minute.

Presară deasupra frunze de pătrunjel.

 

 

Pofta buna!

 


Poate te intereseaza si:

Oua ochiuri in parjoale

Oua ochiuri in parjoale din: carne, paine, usturoi, ou, maghiran, patrunjel, sare, ulei. Ingrediente: 500 g carne tocată 2 felii pâine înmuiată în lapte gălbenuş crud 5-6 căţei de usturoi sare pătrunjel 1 vârf cuţit de maghiran pesmet 50 ml ulei 50 g unt sau margarină 6 ouă piper   Mod de preparare: Pune într-un […]

Parjoale de pui gratinate

Parjoale de pui gratinate

Parjoale de pui gratinate din: carne de pui, ceapa, paine, usturoi, oua, ulei, iaurt, faina, rosii, branza, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: Pentru pârjoale: 500 g carne de pui tocată 1 ceapă 2 felii pâine 2-3 căţei usturoi 1 ou 5 linguri apă sare piper 1 lingură ulei Pentru sos: 400 g iaurt 2 roşii 1 […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.