Budinca de dovlecei cu ricotta

Printeaza

Budinca de dovlecei cu ricotta din: dovlecei, oua, rosii, ricotta, smantana, sare, patrunjel.

Ingrediente:Budinca de dovlecei cu ricotta

  • 3 dovlecei
  • 200 g ricotta
  • 3 ouă
  • 2 roşii prunişoare
  • 200 ml smântână
  • sare
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Spală bine dovleceii. Taie-i rondele grosuţe. Separat, amestecă ricotta cu ouăle, adaugă smântână şi potriveşte de sare. Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Aşază straturi alternative de dovlecei şi amestec de ricotta. Pune deasupra rondele de roşie.

Coace 30 de minute. Ornează cu pătrunjel.

Serveşte ca atare sau cu salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.