Burta de porc cu usturoi din: burta de porc, usturoi, vin alb, lapte, sare de mare, seminte de fenicul, condimente.
Ingrediente:
300 g burta de porc
1 capatana usturoi
120ml vin alb
½ ceașcă lapte
sare de mare
semințe de fenicul
condimente
Mod de preparare:
Inveliti burta de porc in prosoape de harti si dati la frigider 6 ore.
Incalziti cuptorul, stergeti din nou burta cu prosoape si crestati cu un cutit foarte ascutit.
Frecati cu sare, seminte de fenicul si alte condimente, dupa preferinta.
Se pune usturoiul intr-un vas de copt și se toarnă lapte și vin. Asezati burta de porc peste usturoi, asigurându-vă că pielea nu vine în contact cu lichidul.
Dati la cuptorul incalzit la 160C, se acoperă cu o bucată de folie de aluminiu, timp de 2 ore.
Indepartati folia de aluminiu si dati temperatura la 200C. Mai gatiti inca 15 minute.
Burta de porc pregatita in casa din: burta de porc, sare de mare, zahar, paprika. Poate te intereseaza si Burta de porc in sos aromat Burta de porc cu praz si morcovi Burta de porc crocanta Burta de porc prajita cu sos picant Ingrediente: 1 bucata burta de porc 100gr sare de mare și […]
Burta de porc in sos aromat din: burta de porc, sos de soia, sherry, vin de orez, zahar pudra, arde iute, anason stelat, condimente chinezesti, usturoi, ghimbir, apa, ulei, orez prajit cu ou. Ingrediente: 500g burta de porc, fara piele, tăiata bucăți 100ml sos de soia 100ml sherry sau vin de orez 1 lingură de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.