Branza prajita cu svaiter
PrinteazaBranza prajita cu svaiter din: cartofi, ceapa, svaiter, delikat, piper negru macinat si patrunjel.
- 1 kg cartofi
- 1 ceapa
- 100 g svaiter
- 4 linguri de unt
- delikat
- piper negru macinat
- 3 linguri frunza de patrunjel taiat marunt
Mod de preparare:
Se fierb cartofii si se descojesc fierbinti. Se razuiesc mare si se lasa sa se raceasca.
Se taie ceapa cuburi marunte, se rade svaiterul. Untul se pune intr-o tigaie la incins si se prajeste in el ceapa. Se adauga cartofi si se condimenteaza cu delikat si piper.
Se prajesc cartofii pe fiecare parte 4-5 minute. Folositi un capac cand ii intoarceti pe cealalta parte.
Deasupra se presara branza si se mai prajeste totul inca o data 5 minute. Pe urma se presara cu frunze de patrunjel si se serveste imediat.
Pofta buna!