Vinete gatite la aburi

Printeaza

Vinete gatite la aburi din: vanata, coriandru, ulei, usturoi, sare.

Ingrediente:Vinete gatite la aburi

  • 1 vanata
  • 1 legatura coriandru
  • ulei
  • usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Taiati vinetele in jumătate, apoi feliati.

Fierbeti la abur pentru 15-20 de minute.

Transferati intr-un bol, presarati cu sare, usturoi si coriandru.

Adaugati ulei si amestecati.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.