Frigarui picante de miel cu vin
PrinteazaFrigarui picante de miel cu vin din: carne de miel, ceapa, otet, vin, usturoi, fulgi de ardei iute, sare, piper, ulei.
- 500 g carne de miel
- o ceapă
- 5 linguri oţet din vin
- 5 linguri vin roşu
- 3 căţei usturoi
- 1/2 linguriţă coriandru măcinat
- 1/4 linguriţă fulgi de ardei iute
- 1/2 legătură pătrunjel
- 1/2 linguriţă sare
- 1/4 linguriţă piper negru măcinat
- 80 ml ulei
Mod de preparare:
Carnea de miel se taie cuburi, iar ceapa si usturoiul se taie felii. Se amestecă cu restul de ingrediente, se acoperă si se lasă la marinat pentru 24 de ore.
Se scoate carnea din marinadă. Se împarte carnea pe ţepuşe care se aşază pe grătarul bine încins.
Se lasă 15 minute, rotind ţepuşele.
Pofta buna!