Omleta cu carne de curcan si ciuperci

Printeaza

Omleta cu carne de curcan si ciuperci din: carne tocata de curcan, oua, smantana, ceapa, usturoi, ciuperci, spanac, supa de legume, ulei de masline, suc de lamaie, marar, sare, piper, usturoi, ardei iute, condimente, sare, piper.

 

Ingrediente:Omleta cu carne de curcan si ciuperci

  • 500 g carne tocata de curcan
  • 7 oua
  • 1/8 cana smantana
  • 1 ceapa, felii subtiri
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 150 g ciuperci, maruntite
  • 200 g spanac proaspăt
  • 1/4 ceasca supa de legume
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingura seminte de fenicul
  • 1 lingura marar
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1/2 lingurita ardei iute
  • 1/4 lingurita condimente, dupa preferinta
  • sare și piper

 

Mod de preparare Omleta cu carne de curcan si ciuperci:

Se incalzeste cuptorul la 180C.

Intr-un castron, se amesteca carnea de curcan cu fenicul, sare, piper, praf de usturoi, ardei iute și condimentele.

Sotati intr-o tigaie pana cand se rumeneste. Scoateți si pastrati deoparte.

Intre timp, intr-o alta tigaie sotati 1 lingura ceapa felii in ulei de masline. Asezonati cu sare și piper.

Gatiti 10 minute, se adauga usturoiul tocat si mai gatiti 3 minute. Adaugati ciupercile, impreuna cu supa si fierbeti cateva minute.

Incorporati spanac si sucul de lamaie. Scoateti si puneti deoparte intr-un castron.

Intr-o tava adaugati ulei si ungeti bine. Puneti in straturi amestecul de carne si cel de legume.

Bateti oualele cu smantana si turnati in tava.

Coaceti timp de 35 de minute. Se lasa sa se odihneasca timp de 10 minute inainte de servire.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.