Friptura de porc cu sote de cartofi

Printeaza

Friptura de porc cu sote de cartofi din: friptura de porc, sare, unt, patrunjel, cartofi rosii, ulei de rapita, usturoi.

Ingrediente:Friptura de porc cu sote de cartofi

  • 1 bucata friptura de porc
  • sare
  • 1 lingurita unt
  • patrunjel proaspat tocat, dupa gust
  • 500gr cartofi rosii, mici
  • 1-2 lingurite ulei de rapita
  • patrunjel tocat si usturoi, pentru servire

 

Mod de preparare:

Spalati si uscati friptura de porc. Intr-o tigaie mare adaugati sare. Cand se incinge puneti bucata de carne si frigeti cateva minute. Intoarceti si frigeti si pe partea cealalta.

Transferati pe o farfurie si adaugati untul si presarati patrunjel cat este fierbinte. Pastrati deoparte.

Spalati si adaugati cartofii intr-o craticioara. Fierbeti aproximativ 15 minute in hartie de copt. Cu o furculita zdrobizi usor fiecare cartof si stropiti cu ulei de rapita si presarati sare.

Incingeti cuptorul la 180C si dati cartofii pentru 20-25 de minute.

Presarati patrunjel si usturoi proaspat tocat si serviti cu friptura.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.