Muschi de vita la tigaie cu sparanghel
PrinteazaMuschi de vita la tigaie cu sparanghel din: sparanghel, muschi de vita, cimbru, oua, ulei de masline, sare, piper si parmezan.
- 1 buchet sparanghel
- 5-6 bucati muschi de vita
- 2 lingurite cimbru uscat
- 2 oua
- ulei de masline
- sare și piper
- parmezan
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180 C.
Amestecati sparanghelul cu 1 lingura de ulei de masline, 1/2 lingurita de sare si piper proaspat.
Aranjati intr-un singur strat si se coace 12-15 minute. Se incalzește o tigaie la foc mare. Se condimenteaza fripturile cu sare, piper si cimbru uscat.
Se stropesc cu 1 lingurita de ulei de masline pe ambele parți.
Adaugati fripturile in tigaie și gatiti 1-2 minute pe fiecare parte, apoi dati la cuptor pentru 2-3 minute. Scoateți din cuptor și lasati 2 minute sa se odihneasca apoi taiati felii subtiri.
Prajiti oualele in tigaie, adaugati sare dupa gust.
Serviti cu parmezan ras.
Pofta buna!