Salata de sparanghel cu suc de portocale

Printeaza

Salata de sparanghel cu suc de portocale din: sparanghel, portocale, rosii, salata verde, ulei de masline, otet, sare, piper, suc de portocale.

Ingrediente: Salata de sparanghel cu suc de portocale

  • 250 g sparanghel, taiat bucati
  • 2 portocale
  • 2 rosii, feliate
  • 50 g salata verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita otet
  • sare si piper
  • 1 lingura suc de portocale

 

Mod de preparare:

Gatiti sparanghelul la aburi pentru 3-4 minute. Scurgeti, clatiti cu apa rece si lasati din nou sa se scurga. Radeti coaja de la 1/2 portocala. Decojiti restul de portocale si desfaceti felii.

Intr-un bol de salata adaugati sparanghelul, portocalele, rosiile si salata. Amestecati impreuna ulei, otet, suc si coaja de portocala.
Incorporati in bol si amestecati.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.