Salata de sparanghel cu suc de portocale
PrinteazaSalata de sparanghel cu suc de portocale din: sparanghel, portocale, rosii, salata verde, ulei de masline, otet, sare, piper, suc de portocale.
- 250 g sparanghel, taiat bucati
- 2 portocale
- 2 rosii, feliate
- 50 g salata verde
- 2 linguri ulei de masline
- 1/2 lingurita otet
- sare si piper
- 1 lingura suc de portocale
Mod de preparare:
Gatiti sparanghelul la aburi pentru 3-4 minute. Scurgeti, clatiti cu apa rece si lasati din nou sa se scurga. Radeti coaja de la 1/2 portocala. Decojiti restul de portocale si desfaceti felii.
Intr-un bol de salata adaugati sparanghelul, portocalele, rosiile si salata. Amestecati impreuna ulei, otet, suc si coaja de portocala.
Incorporati in bol si amestecati.
Pofta buna!