Iepure in sos de vin cu usturoi
PrinteazaIepure in sos de vin cu usturoi din: iepure salbatic, faina, ulei de masline, sare, piper, rozmarin, usturoi, vin alb.
- 1 iepure
- 50 g făină, condimentata cu sare și piper negru proaspat macinat
- 300 ml ulei de măsline
- 5 crengute de rozmarin
- 30 de catei de usturoi, decojit
- 300 ml vin alb sec
Mod de preparare:
Dati carnea prin faina, apoi prajiti intr-o tigaie in putin ulei de masline. Incorporati rozmarin, usturoi și restul de ulei de masline. Adăugați vinul și se amestecă bine.
Se aduce amestecul până la punctul de fierbere, apoi se acopera partial cu un capac și lăsați să fiarba timp de aproximativ 2 ore. Când sosul s-a ingrosat, iar carnea este fragezita, indepartati oasele.
Asezonati și serviti cu garnitura, dupa preferinta.
Pofta buna!