Ciuperci taranesti cu marar
PrinteazaO reteta de post de ciuperci taranesti din: ciuperci, ceapa, untdelemn, faina, sare, pipe marar si facultativ 100 g smantana.
- 500 g ciuperci
- o ceapă
- două linguri de untdelemn
- o lingură de făină
- sare
- piper
- o legătură de mărar
- facultativ: 100 g smântână
Mod de preparare:
Se curăţă ciupercile, se spală bine şi se taie felii. Se opăresc cu apă clocotită, se scurg şi se pun într-o cratiţă împreună cu o ceapă albă tăiată foarte fin şi untdelemn.
Se lasă să se prăjească pentru câteva minute, apoi se pune peste ele o lingură de faină, desfăcută în puţină apă {dacă este permis, se poate adăuga şi smântână).
Se presară sare, piper şi mrarul tocat mărunt şi se lasă să fiarbă în cuptor o oră.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- ciuperci taranesti
Simple si bune