Pulpe de pui cu sos de ceapa
PrinteazaPulpe de pui cu sos de ceapa din: pulpe superioare de pui, ceapa verde, usturoi verde, rosii, bulion, sare si piper.
- 5-7 pulpe superioare de pui
- 2 legaturi ceapa verde
- 2 legaturi usturoi verde
- 1/2 cutie rosii decojite
- 3-4 linguri bulion
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spala bine pulpele de pui. Se curata ceapa si usturoiul. O legatura de ceapa (fara frunze) si o legatura de usturoi se toaca marunt si se piseaza bine cu putina sare.
Se adauga peste pulpele de pui, se sareaza si se pipereaza, se adauga rosiile decojite. Se amesteca bine si se da la frigider pentru 10-15 minute.
Intre timp se toaca restul de ceapa si usturoi. Se aseaza pulpele intr-o cratita potrivita, se adauga ceapa si usturoiul tocate, bulionul, sare si piper.
Se acopera cu apa si se da la cuptor pentru aproximativ 2 ore la foc mic.
Pofta buna!