Gratar mixt cu mujdei de usturoi
PrinteazaGratar mixt cu mujdei de usturoi din: piept de porc, ceafa de porc, pulpe de pui, usturoi, ulei, iaurt, sare si piper.
- 4 bucati piept de porc
- 5 bucati ceafa de porc
- 10 pulpe de pui dezosate
- 1 capatana de usturoi
- ½ lingurita ulei
- 1 iaurt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spala bine carnea de porc sic ea de pui. Se pune gratarul la incins si imediat se adauga carnea condimentata cu sare si piper. Se frige bine pe o parte si pe cealalta.
Intre timp preparam mujdeiul de usturoi. Se curate usturoiul, se piseaza bine, se adauga 1 praf de sare, uleiul si se freaca bine pana se omogenizeaza. Adaugam apoi iaurtul si amestecam bine.
Se tine la rece pana este gata gratarul.
Dupa ce carnea a fost fripta se serveste fierbinte cu mujdeiul de usturoi rece.
Pofta buna!