Dovlecei la gratar cu vinegreta de busuioc
PrinteazaDovlecei la gratar cu vinegreta de busuioc din: sos vinaigrette, busuioc, condimente, dovlecei, mozzarella, rosii.
- 10 felii de dovlecei
- 10 felii de mozzarella proaspata
- 10 felii de rosii
Ingrediente vinegreta de busuioc:
- 1/2 ceasca sos vinaigrette
- 3 linguri busuioc proaspat tocat
Ingrediente marinada:
- 1/3 cana sos vinaigrette
- 1 lingurita busuioc uscat
- 1/2 lingurita condimente dupa gust
Mod de preparare:
Combinati busuiocul proaspat tocat cu sos de vinegreta, apoi dati la frigider. Combinati ingredientele pentru marinata si scufundati feliile de dovlecel, lasati la marinat 4 ore.
Incalziti gratarul, pulverizati ulei de masline, puneti dovlecii pe gratar, gatiti cate 5 minute pe fiecare parte. Luati de pe gratar, adaugati cate o felie de mozzarella si cate o felie de rosie si apoi adaugati sos de busuioc.
Pofta buna!