Dovlecei la gratar cu vinegreta de busuioc 

Printeaza

Dovlecei la gratar cu vinegreta de busuioc din: sos vinaigrette, busuioc, condimente, dovlecei, mozzarella, rosii.

Ingrediente:Dovlecei la gratar cu vinegreta de busuioc 

  • 10 felii de dovlecei
  • 10 felii de mozzarella proaspata
  • 10 felii de rosii

Ingrediente vinegreta de busuioc:

  • 1/2 ceasca sos vinaigrette
  • 3 linguri busuioc proaspat tocat

Ingrediente marinada:

  • 1/3 cana sos vinaigrette
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1/2 lingurita condimente dupa gust

 

Mod de preparare:

Combinati busuiocul proaspat tocat cu sos de vinegreta, apoi dati la frigider. Combinati ingredientele pentru marinata si scufundati feliile de dovlecel, lasati la marinat 4 ore.

Incalziti gratarul, pulverizati ulei de masline, puneti dovlecii pe gratar, gatiti cate 5 minute pe fiecare parte. Luati de pe gratar, adaugati cate o felie de mozzarella si cate o felie de rosie si apoi adaugati sos de busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.