Costite de porc glasate cu miere

Printeaza

Costite de porc glasate cu miere din: costite de porc, miere, vin rosu, nucsoara, cuisor, boia dulce, pasta de tomate, sare, piper.

Ingrediente:Costite de porc glasate cu miere

  • 8 costite de porc
  • 4 linguri miere
  • 150 ml vin rosu
  • 1 lingura nucsoara rasa
  • 1 cuisor zdrobit
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita pasta de tomate
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amestecaţi vinul cu mierea, nucşoara, cuişorul, boiaua dulce, pasta de tomate, sare şi piper. Pu­neţi amestecul pe foc şi omogenizaţi-l. Nu lăsati să fiarbă. Se ţine pe foc până când amestecul devine omogen, apoi se opreşte focul.

Puneţi costiţele în acest amestec pentru 15 minute şi apoi prăjiţi-le pe grătar.

In timpul prăjirii turnaţi cu o lingură din amestecul condimentat peste costiţe. Ungeţi costiţele luate de pe grătar cu amestec şi păstraţi-le acoperite la cald până în momentul servirii.

Presăraţi-le cu frunze verzi de cimbru înainte de servire.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.