Legume la cuptor cu cascaval si sos de rosii

Printeaza

Legume la cuptor cu cascaval si sos de rosii din: vânătă, dovlecel, ceapă, ardei gras, pătrunjel, sare, piper, cascaval, ulei, suc de rosii.

Ingrediente:Legume la cuptor cu cascaval si sos de rosii

  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • caşcaval ras
  • ulei
  • 3 linguri suc de roşii

 

Mod de preparare:

Speli legumele, iar ardeiului îi elimini seminţele şi, cotorul. Toci pătrunjelul. Ceapa o tăi julien, vânătă şi dovlecelul cubuleţe, iar ardeiul gras fâşii, încingi puţin ulei într-o tigaie şi căleşti ceapa.

Apoi pui legumele în tigaie, torni un pahar cu apă şi sucul de roşii. Amesteci, pui sare şi piper şi laşi pe foc 20 de minute. Apoi dai la cuptorul încins alte 20 de minute.

Cu 5 minute înainte de a scoate, presari caşca­valul ras.

Scoţi şi presari pătrun­jel tocat şi serveşti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.