Legume la cuptor cu cascaval si sos de rosii
PrinteazaLegume la cuptor cu cascaval si sos de rosii din: vânătă, dovlecel, ceapă, ardei gras, pătrunjel, sare, piper, cascaval, ulei, suc de rosii.
- 1 vânătă
- 1 dovlecel
- 1 ceapă
- 1 ardei gras
- pătrunjel
- sare
- piper
- caşcaval ras
- ulei
- 3 linguri suc de roşii
Mod de preparare:
Speli legumele, iar ardeiului îi elimini seminţele şi, cotorul. Toci pătrunjelul. Ceapa o tăi julien, vânătă şi dovlecelul cubuleţe, iar ardeiul gras fâşii, încingi puţin ulei într-o tigaie şi căleşti ceapa.
Apoi pui legumele în tigaie, torni un pahar cu apă şi sucul de roşii. Amesteci, pui sare şi piper şi laşi pe foc 20 de minute. Apoi dai la cuptorul încins alte 20 de minute.
Cu 5 minute înainte de a scoate, presari caşcavalul ras.
Scoţi şi presari pătrunjel tocat şi serveşti.
Pofta buna!