Reteta zilei: Ou prajit in unt cu cheddar

Printeaza

Ou prajit in unt cu cheddar din: paine, unt, ou, sare, piper, branza cheddar.

 

Ingrediente: 

  • 1 felie de pâine
  • 1 lingură unt sărat
  • 1 ou
  • ⅛ linguriță sare
  • ⅛ linguriță piper negru
  • 1 lingură brânză cheddar

 

Mod de preparare:

Se topește untul într-o tigaie la foc mediu. Decupati mijlocul.

Puneți pâinea în tigaie și spargeti oul.

Ou prajit in unt cu cheddar

Presărați cu sare și piper si acoperiți cu un capac. Intoarceti si mai gatiti 1 minut.

Ou prajit in unt cu cheddar

Presărați cu brânză de cheddar si serviti.

Ou prajit in unt cu cheddar

Ou prajit in unt cu cheddar

Ou prajit in unt cu cheddar

 

Pofta buna!

 

 

 

 

poate iti place si:

Paine prajita cu ou si bacon

Paine prajita cu ou si bacon

Paine prajita cu ou si bacon din: paine alba, unt, bacon, camembert, oua, smantana, ciuperci, ceapa verde. Ingrediente: 20 felii de pâine albă, prăjite unt 250 g bacon prăjit puţin 2 rotiţe de camembert, feliate 6 ouă, bătute 250 ml smântână ciuperci prăjite şi ceapă verde, pentru a servi   Mod de preparare: Unge feliile […]

 

Chifle umplute

Chifle cu oua prajite si peste

Chifle cu oua prajite si peste din: chifle, unt, pastrav, oua, chives. Ingrediente: 4 chifle 1 lingura unt 8 oua pastrav afumat chives   Mod de preparare: Se taie pe jumătate 4 chifle şi se prăjesc. Se topeşte o lingură de unt într-o tigaie, apoi se adaugă 8 ouă bătute care se încălzesc treptat, amestecând […]

 

retete

Shakshuka – Ouă prăjite în sos de roșii

Shakshuka – Ouă prăjite în sos de roșii din: ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, ardei iute, boia, chimion, rosii, sare, piper, oua, patrunjel. Shakshuka este o rețetă tradițională de origine nord-africană, cu influențe mediteraneene, care a devenit extrem de populară în întreaga lume datorită aromei sale bogate și a consistenței unice. Acest preparat aduce […]

 

retete

Brânză feta sau halloumi prăjită

Brânză feta sau halloumi prăjită din: branza, ulei de masline. Brânza de oaie, feta sau halloumi sunt brânze cu o consistență mai densă, care nu se topesc ușor la temperaturi mai ridicate. Aceste tipuri de brânză sunt ideale pentru prăjit, deoarece își păstrează forma și devin crocante și aurii la suprafață, în timp ce rămân […]

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.