Tocana de capra cu slanina afumata

Printeaza

Tocana de capra cu slanina afumata din: carne de capra, ceapa rosie, slanina afumata, boia, sare, gogosari, foi de dafin, frunze de stevie, boabe de coriandru si usturoi.

 

Ingrediente:Tocana de capra

  • 1 ceapă roşie
  • 100 g slănină afumată
  • boia
  • sare
  • 2 gogoşari roşii
  • 1 kg carne de capră
  • 100 ml vin roşu
  • 4 foi de dafin
  • frunze de ştevie
  • boabe de coriandru
  • un căţel de usturoi

 

Mod de preparare:

Con­dimentezi carnea cu foile de dafin, frunze de ştevie, boa­be de coriandru, sare, boia.

Laşi carnea o zi sau o noapte în sosul propriu, iei slănina şi o tai bucăţele mici, pe care le prăjeşti împreună cu ceapa tăiată mărunt şi cu un căţel de usturoi.

Torni puţină apă şi adaugi carnea.

Laşi puţin să se călescă, după care torni 100 ml vin roşu.

Toată compoziţia o fierbi timp de 30 de minute şi condimentezi după gust. Adaugi gogoşarii şi roşiile tăiate mărunt.

Laşi să fiarbă la foc mic, până se înmoaie carnea bine.

Din când în când, completezi cu puţină apă, dacă este necesar.

 

Pofta buna!


poate te intereseaza si:

Sos marinat pentru carne de oaie, de capra sau vanat mic

Sos marinat pentru carne de oaie, de capra sau vanat mic

Sos marinat pentru carne de oaie, de capra sau vanat mic din: otet, ulei, apa sau supa, ceapa, piper, dafin, cimbru, usturoi, sare. Ingrediente: 1 pahar oţet 1 pahar ulei 2 pahare apă (sau supâ) 2 cepe piper măcinat foi de dafin cimbru 5-6 căţei de usturoi sare   Mod de preparare: Oţetul, uleiul, apa (supa), […]

Supă cu carne de capră şi tarhon

Supă cu carne de capră şi tarhon

Supă cu carne de capră şi tarhon: pulpa de capra, praz, usturoi, morcov, ceapa, radacina de telina, radacina de patrunjel, radacina de pastarnac, unt, faina, smantana, tarhon, zahar, lamaie, ciuperci, sare, piper, orez, marar verde, rosii cherry, gogosar rosu. Ingrediente: 700 g pulpă de capră 1 praz mai tânăr 3 căţei usturoi 2 morcovi 1 […]

 

retete

Friptura de capra cu usturoi

Friptura de capra cu usturoi din: carne de capra, sare, piper, foi de dafin, usturoi, lamaie. Ingrediente: carne de capra sare piper foi dafin usturoi lamaie   Mod de preparare: Carnea de capră se opăreşte întai cu apă fierbinte, apoi se sărează bine, se dă piper mai mult, foaie de dafin, ustu­roi şi zeamă de lămaie, […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.