Tocanita de ciuperci cu marar si mamaliguta

Printeaza

Tocanita de ciuperci cu marar si mamaliguta din: ciuperci, ceapa, rosii, ulei, sare, condimente, faina, lamaie, marar.

Ingrediente:Tocanita de ciuperci cu marar si mamaliguta

  • 500 g ciuperci
  • 2-3 cepe
  • 2 rosii
  • 1 ceasca cu ulei
  • sare
  • condimente
  • 1 lingurita cu faina
  • 1/2 lamaie
  • marar tocat

 

Mod de preparare:

Curatati ciupercile, le spalati in multe ape, le taiati felii subtiri si le caliti, impreuna cu ceapa tocata pestisori, in ulei cald. Acoperiti vasul si lasati sa fiarba incet 15 minute.

Adaugati rosiile decojite, taiate felii, 1 cana cu supa sau apa rece, sare, putina faina, condimente si marar tocat. Lasati sa mai fiarba 10 minute.

Serviti cu mamaliguta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.