Sos pesto cu nuci de pin din: busuioc, nuci de pin, usturoi, ulei de masline. Ingrediente: 4 cani busuioc 2 linguri nuci de pin 4 catei usturoi ⅓ ceasca ulei de măsline Mod de preparare: Curatati si spalati busuioc, apoi maruntiti. Curatati si taiati usturoiul. Adaugati in blender busuioc, usturoi și nuci […]
Sos pesto cu parmezan si usturoi din: usturoi verde, parmezan, nuci, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1 legatura usturoi verde ⅓ cana parmezan ras ⅓ cana nuci prajite ¼ ceasca ulei de măsline 1 lingura suc de lamaie ½ linguriță sare ⅛ linguriță piper negru Mod de preparare: Curatati usturoiul. […]
Sos pesto cu migdale din: coriandru, usturoi, migdale, piper, ulei de masline, suc de lamaie, apa. Ingrediente: 4 căni frunze coriandru proaspat 6 catei de usturoi 1 cană migdale tăiate ½ linguriță piper negru ¾ cană ulei de măsline ¼ ceasca suc de lămâie proaspăt stors ½ ceasca de apa Mod de preparare: Adăugați […]
Sos pesto de rosii din: rosii uscate, caju, usturoi, parmezan, busuioc, piper, sare, ulei de masline, apa. Ingrediente: 100gr rosii uscate tocate julienne ¼ ceasca caju 6 catei de usturoi ¼ cană parmezan ras ¼ ceasca busuioc proaspat ½ linguriță piper negru ½ linguriță de sare ½ ceasca ulei de măsline ¼ cană cu apă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.