Sos cu hrean si smantana

Printeaza

Sos cu hrean si smantana din: hrean, paine, lapte, sare, piper, zahar, smantana, otet.

Ingrediente:Sos cu hrean si smantana

  • 1 lingura de hrean ras
  • 100 g miez de paine
  • lapte dulce
  • sare
  • piper
  • zahar
  • 2 linguri de smantana
  • putin otet

 

Mod de preparare:

Combinaţi 1 lingură cu hrean ras cu 100 g miez de pâine, muiat în lapte dulce. Puneţi sare, piper şi zahăr după gust. La sfârşit puneţi 2 linguri bune cu smântână şi câteva picături de oţet aromat.

Este un sos potrivit pentru preparate din carne sau din peste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.