Sombrero cu legume si branza

Printeaza

Sombrero cu legume si branza din: ulei de masline, ceapa, usturoi, chilli, vanata, dovlecel, fasole, rosii, sos de rosii, cascaval, busuioc, branza cheddar, salata verde, sare si piper.

Ingrediente:Sombrero cu legume si branza

  • putin ulei de masline
  • 1 ceapa taiata
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 1 ardei chilli, taiat fin
  • 1 vanata mica taiata cuburi
  • 1 dovlecel taiat cuburi
  • 400 g fasole boabe, la conserva
  • 400 g rosii taiate, la conserva
  • 20 ml sos de rosii
  • 4 clatite cu cascaval gata preparate
  • 10 g busuioc tocat
  • 100 g branza Cheddar rasa
  • salata verde, pentru servire
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incălzeşte uleiul într-o tigaie mare şi pune ceapa la călit timp de 3 minute. Adaugă usturoiul, chilii, vânătă, dovlecelul şi prăjeşte totul timp de 2 minute. Amestecă fasolea, roşiile şi sosul de roşii în tigaia de pe foc, lasă să dea în fiert şi apoi lasă la foc mic încă 5 minute.

Intre timp, taie dătitele în fâşii pe care le vei dispune în forma unui sombrero. Păstrează 4 frunze de busuioc iar restul pune-leîn amestecul de fasole.

Pune câte o lingură din amestecul obţinut pe fiecare farfurie. Aşază deasupra un sfert din fâşiile de dătite obţinute, iar peste ele pune încă o lingură de amestec.

Serveşte decorat cu câte o frunză de busuioc şi cu salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.