Ciuperci cu peste (surimi)
PrinteazaCiuperci cu surimi din: ciuperci, surimi, marar, unt, ulei, lamai, sare, piper.
- 500 g ciuperci
- 500 g surimi
- sare
- piper
- 1 legătură mărar
- 2 linguri ulei
- 30 g unt
- 2 lămâi
Mod de preparare:
Speli ciupercile, le cureţi şi le îndepărtezi codiţele. Opăreşti batoanele de surimi în apă uşor sărată, le scoţi din ambalajele de plastic şi le treci prin maşina de tocat împreună cu codiţele ciupercilor, în prealabil curăţate şi spălate.
Căleşti în ulei amestecul de surimi şi ciuperci. Adaugi sare şi piper. Asezonezi cu mărarul fin tocat şi cu zeama proaspăt stoarsă de la 1 lămâie.
Aşezi pălăriile ciupercilor într-o tavă unsă cu unt şi le umpli cu compoziţie. Le introduci în cuptor pentru 20 de minute.
Când le consumi, le stropeşti cu zeama de lămâie rămasă.
Pofta buna!