Paste integrale cu ciuperci si usturoi din: paste, ciuperci, smantana, usturoi, unt, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 250 g paste integrale 300 g ciuperci 250 ml smântână 2 căţei de usturoi 1 lingură unt sare piper pătrunjel Mod de preparare: Pune pastele la fiert în apă clocotită cu sare. Topeşte untul intr-o tigaie, pune usturoiul dat […]
Paste usturoiate
PrinteazaPaste usturoiate din: paste, margarina, ceapa, patrunjel, usturoi, ulei, sare.
- 200 g paste tip tuburi
- 2 linguri cu margarina
- 2 fire de ceapă verde
- 1 legătură de pătrunjel
- 4-5 căţei de usturoi
- ulei de măsline
- sare
Mod de preparare:
Pune pastele la fiert în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe pachet.
Intre timp, spală verdeaţa şi tai-o cât mai mărunt. La fel procedează şi cu firele de ceapă.
Pune totul într-un mojar împreună cu usturoiul, un praf de sare şi zdrobeşte-le bine.
Adaugă 2-3 linguri cu ulei de măsline şi freacă energic toate aceste ingrediente.
Scurge pastele fierte, clăteşte-le cu apă rece, după care trage-le în puţină margarina.
Toarnă peste ele sosul usturoiat şi amestecă uşor. Serveşte-le cât sunt călduţe.
Pofta buna!
poate iti place si:
Paste cu fructe de mare si usturoi
Paste cu fructe de mare si usturoi din: paste, ulei de masline, usturoi, creveti, scoici, midii, vin alb, sofran, lamaie, smantana, patrunjel, seminte de pin. Ingrediente: 200 g de paste 2 linguri ulei de măsline 3 căţei de usturoi, feliaţi subţire 100 g de creveţi, decorticaţi 100 g de scoici 300 g de midii, cu cochiliile […]
Pofta buna!