Vanata la cuptor

Printeaza

Vanata la cuptor din: vanata, dovlecel, rosii, ceapa, ardei, ulei, marar, sare, piper.

Ingrediente:Vanata la cuptor

  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
  • 2 roşii
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • 1 ceşcuţă cu supă de legume
  • ulei
  • mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Şterge legumele şi taie-le în felii potrivit de groase. Presară un praf de sare şi lasă-le puţin să se scurgă. Intr-o tavă unsă cu ulei, aşază legumele în straturi, în aşa fel încât să obţii nişte turnuri. Prinde-le cu scobitori ca să nu se răstoarne.

Printre ele, pune ceapa tocată mărunt şi ardeiul gras cubuleţe. Stropeşte cu supă de legume şi acopera cu folie de aluminiu. Lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 25 de minute, îndepărtează folia şi adaugă mărarul tocat fin.

Lasă câteva minute ca să se întrepătrundă aromele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.