Enchilada cu pui si sos

Printeaza

Enchilada cu pui si sos din: piept de pui, ceapa, usturoi, rosii, boia, cascaval, sare, piper, tortilla.

Ingrediente:Enchilada cu pui si sos

  • 2 bucăţi piept de pui
  • 2 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • sare
  • piper

Pentru sos:

  • 1 kg roşii bine coapte
  • 1 linguriţă usturoi granulat
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă rasă de boia iute sau 1/2 linguriţă fulgi de chili
  • caşcaval
  • 6 foi de tortilla

 

Mod de preparare:

Taie pieptul în fâşii potrivite, toacă mărunt ceapa şi usturoiul. Pune totul la călit în două linguri de ulei. Sărează, piperează. Amestecă din când în când.

Când s-a făcut, scoate puiul din tigaie, taie-l mai mărunt şi ţine-l la cald. Pune roşiile peste ceapa şi usturoiul din tigaie şi lasă să se călească. Adaugă boiaua iute şi potriveşte de sare.

Unge fiecare foaie de tortilla cu sos, pune carne şi rulează. Aşază rulourile într-o tavă termorezistentă şi toarnă restul de sos. Rade caşcaval şi dă la cuptorul încins, la 200°C, până se topeşte caşcavalul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.